Слађанине пјесме у "Звезданом колодвору"


Е-часопис за уметност и културу "Звездани колодвор"
 Часопис за уметност и културу Звездани колодвор основан је пре десет година у Београду, уочи новогодишње ноћи од стране малог круга књижевника, уметника и научних радника, са идејом да буде промотер писане речи и визуелне уметности.
 Часопис излази два пута годишње у форми двоброја, који никад није мањи од 100 страница. Оснивач и главна уредница часописа је књижевница и новинарка мр Зорица Тијанић. Часопис уређују Јелена Димитријевић, доктор филозофије, Јулија Николић, педагошки и културни радник, Душан Варићак, књижевник, Живко Теодосић, научни радник и уједно сарадник Галаксије, Мирослав Васић, мастер културолог, мр Микаило Тијанић, стручњак за интелектуалну својину и Зоран Димитријевић, новинар. Часопис има сталне сараднике, афирмисане књижевнике и уметнике из земље и региона, Европе, Индије, Аустралије, Америке и других делова света.
 Звездани колодвор је часопис који је ујединио регион, песнике, писце и уметнике са простора бивших република Југославије, ослањајући се на квалитет писане речи, критике и есејистике. Популаризујући теме из филозофије, психологије, културе, науке, књижевности и осталих уметности, пружа могућност за представљање и документовање различитих форми садржаја и оригиналних идеја.
ПОКАЗИВАЧ Деценија сјаја Звезданог колодвора – У ослушкивању уметничких вибрација - Показивач (pokazivac.com)